УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДОСТАВЯ МОДЕРАТО

Работейки с нас, получавате екип от професионалисти,
с помощта на които постигате желаните резултати

ПРОДАЖБА
ОТДАВАНЕ

С помощта на нашия активен маркетинг, имотът ви ще достигне до всички на пазара и гарантирано ще намери идеалния купувач или наемател.

ПОКУПКА
НАЕМАНЕ

Чрез нас, вие ще получите достъп до всички подходящи имоти, ще спестите време в безмислени огледи и ще получите най-изгодната цена.

ЮРИДИЧЕСКИ
УСЛУГИ

работим с екип от опитни юристи, които могат да намерят решение за всеки имотен казус и ще ви помогнат да постигнете успешна сделка.

КРЕДИТНО
КОНСУЛТИРАНЕ

можем да ви помогнем за финансирането на сделката като ви насочим към най-подходящата банка според вашите нужди, където да ПОЛУЧИТЕ МАКСИМАЛНО най-ДОБРИте УСЛОВИя.

АСИСТЕНТ
ДОКУМЕНТИ

оставете чакането по институции на нас. ние ще се погрижим всички необходими документи за сделката да са осигурени навреме.

ОЦЕНКА НА
ИМОТ

чрез сравнителен пазарен анализ, БАЗИРАН НА АКТУАЛНИ оферти И ПРОДАжби В РАЙОНА, ще ви консултираме коя е възможно най-добрата цена за вашия имот.

ХОУМ
СТЕЙДЖИНГ

Искате ли вашия имот да се отличи от останалите на пазара? Ние ще ви насочим как да се погрижите за търговския му вид и да постигнете успешна продажбата.

ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАСНЕМАНЕ

Когато продавате с нас, вашият имот ще бъде заснет от професионален фотограф, ще получите креативно видео представяне, триизмерно заснемане и графично разпределение на помещенията.

В работата си, екипът на Модерато следва принципи на ефективност, удовлетворение на клиентите и високо качество на предлаганите услуги. Ние сме убедени, че стратегиите и инструментите, които предоставяме, ще ви бъдат полезни.

Затова ви даваме 100% гаранция за удовлетвореност. Ако след старта на работата с нас прецените, че партньорството с Модерато не е това, което сте очаквали, ние сме съгласни да прекратим отношенията си без последващи финансови ангажименти.

Клиентите ЗА НАС

избрани препоръки

За връзка С НАС

Споделете ни своята ситуация, свързана с имот. Ние ще ви потърсим с решение.