За нас

Екипът на МОДЕРАТО е създаден, защото вярваме, че заслужавате най-доброто. Ние съществуваме, за да сте сигурни, че вашият интерес е защитен, че доверието, което сте гласували е заслужено и че ще се свърши всичко нужно, за да преминете през вашата покупко-продажба със спокойствието, радостта и удовлетворението, което заслужавате. Клиентите се доверяват на нашия опит и ни препоръчват, защото нашите брокери умеят да довеждат поставените цели до успешен финал. Ние ще ви спестим време, пари и нерви, защото познаваме начина, по който работи пазара и имаме енергията и опита да ви доведем до желаната цел. Нашият адекватен подход е спечелил уважавана репутация не само сред клиентите, ползвали нашата услуга, но и сред останалите професионалисти в бранша.

 

Мариела Чолакова

Основател и ръководител

Мариела е един от най-бързо развиващите се и иновативни професионални брокери на недвижими имоти в Бургас. Тя е призната и препоръчвана като опитен специалист с обширни познания за пазара, отлични умения за водене на преговори и силна работна етика. Активния й подход в продажбите, използвайки най-новите технологии за маркетинг и реклама, й е спечелил впечатляващ пет-звезден рейтинг сред нейните клиенти и бизнес партньори. Да намира решения, които ще подобрят живота на хората, които са й са доверили, е нейната страст.

Мариела е родена и израснала в Бургас. От средата на 2020г. живее със семейството си в Сарафово. В свободното си време, обича да се разхожда край морето двете си кучета, да кара колело и да чете книги за личностно развитие.

Кармелита Стефанова

Офис-координатор

Руми Карабинова

Брокер продажби и наеми

Руми е брокер с изключителен рейтинг и един от най-препоръчваните специалисти в областта на недвижимите имоти в Бургас. Тя владее умението да комуникира с клиентите си, влагайки голямо търпение и желание да постигне заложените цели. Солидният опит през годините в сделките с рускоговорящи клиенти, й помага и в настоящия момент да постига отлични резултати с тях. Руми е методичен и последователен човек. Тя ще ви отдели нужното внимание без да губи времето ви и със сигурност след като работите с нея, ще пожелаете да я препоръчате на своите близки.

Както е отдадена в работата си, по същия начин Руми е отговорна и грижовна към семейството си. Обича да ремонтира дома си и да приготвя храната вкъщи. Активно участва в различни инициативи за благотворителност и опазване на околната среда.

Елена Атанасова

Брокер продажби и наеми

След дълги години стаж в сферата на туризма, Елена предизвиква себе си и прави рязък завой в съвсем ново поприще. В работата си, тя е изключително енергична и земна. Умее да предразполага и най-трудните клиенти с уменията си на отличен медиатор. Печели доверието им много бързо със своя ентусиазъм и желание да постигне поставените цели.

Елена живее в Бургас със съпруга си и двете им момчета. Любител фотограф, в свободното си време, Елена обича да запечатва моменти от динамиката и красотата на градската среда. През лятото разпуска през уикендите в морето на семейния каяк.

Цветомира Ненова

Брокер продажби и наеми

Цветомира обича Бургас, толкова много, че го избира за свой дом след 15 години живот в Лос Анджелес. Тя е винаги усмихната и изключително позитивна в комуникацията си с колеги и клиенти, което й отваря вратите не само на имотите, но и на сърцата на хората. По време на престоя си в Щатите, тя работи във фирма – инвеститор в недижимите имоти и създава едни от първите си полезни навици в тази сфера. В Модерато, Цветомира избира да кандидатства след като първо им става клиент. Впечатлена от положителната енергия и адекватното отнощение, които среща, тя не се колебае когато трябва да направи избор в коя агенция да стартира кариерата си.

Освен брокер на недвижими имоти, Цветомира се развива и като интериорен дизайнер и вече е автор на редица реализирани проекти. Това й помага много, когато трябва да види потенциала на имотите, които презентира за продажба и така да дава още повече стойност нахората, които й гласуват доверие.

Магдалена Стоянова

Брокер продажби и наеми

Марина Красовская

Брокер продажби и наеми

Катя Качикова

Брокер продажби и наеми