За нас

Екипът на МОДЕРАТО е създаден, защото вярваме, че заслужавате най-доброто. Ние съществуваме, за да сте сигурни, че вашият интерес е защитен, че доверието, което сте гласували е заслужено и че ще се свърши всичко нужно, за да преминете през вашата покупко-продажба със спокойствието, радостта и удовлетворението, което заслужавате. Клиентите се доверяват на нашия опит и ни препоръчват, защото нашите брокери умеят да довеждат поставените цели до успешен финал. Ние ще ви спестим време, пари и нерви, защото познаваме начина, по който работи пазара и имаме енергията и опита да ви доведем до желаната цел. Нашият адекватен подход е спечелил уважавана репутация не само сред клиентите, ползвали нашата услуга, но и сред останалите професионалисти в бранша.

 

Мариела Чолакова

Основател и ръководител

Мариела е един от най-бързо развиващите се и иновативни професионални брокери на недвижими имоти в Бургас. Тя е призната и препоръчвана като опитен специалист с обширни познания за пазара, отлични умения за водене на преговори и силна работна етика. Активния й подход в продажбите, използвайки най-новите технологии за маркетинг и реклама, й е спечелил впечатляващ пет-звезден рейтинг сред нейните клиенти и бизнес партньори. Да намира решения, които ще подобрят живота на хората, които са й са доверили, е нейната страст.

Мариела е родена и израснала в Бургас. От средата на 2020г. живее със семейството си в Сарафово. В свободното си време, обича да се разхожда край морето двете си кучета, да кара колело и да чете книги за личностно развитие.

Калин Статев

Експерт продажби и наеми

Калин има дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Преди години му се налага да продаде имота си и се сблъсква с проблемите, обичайно съпътстващи една директна продажба. След това решава да разбере повече за работата на брокера и да намери начин да направи по-лек и благоприятен този процес за своите бъдещи клиенти, предпазвайки ги от проблемите, с които той сам се е сблъскал като продавач. В Модерато, Калин е насочил работата си към изграждането на дългосрочни отношения със своите клиенти, работейки активно за техния интерес след като го наемат. Независимо за какъв клас имот става въпрос, той ще му отдели нужното внимание и ще маркетира активно, докато намери точния купувач.

Калин обича да прекарва качествено време със семейството си в екскурзии и почивки. Запален е по риболова – време, което запазва за презареждане и релаксация след динамичното работно ежедневие.

Елена Атанасова

Експерт продажби и наеми

След дълги години стаж в сферата на туризма, Елена предизвиква себе си и прави рязък завой в съвсем ново поприще. В работата си, тя е изключително енергична и земна. Умее да предразполага и най-трудните клиенти с уменията си на отличен медиатор. Печели доверието им много бързо със своя ентусиазъм и желание да постигне поставените цели.

Елена живее в Бургас със съпруга си и двете им момчета. Любител фотограф, в свободното си време, Елена обича да запечатва моменти от динамиката и красотата на градската среда. През лятото разпуска през уикендите в морето на семейния каяк.

Теодор Андреев

Експерт продажби и наеми

Теодор е специалист в покупко-продажбите и банковото кредитиране. След 15 години стаж в една от най-големите международни банки, той влага енергия си в това да обхване целия процес за своите клиенти – от първия оглед през финансирането на сделката до получаването на владението. Изключително фокусиран в постигането на поставените цели, Теодор работи активно, използвайки огромен набор от умения, изграждани в корпоративната среда през годините. Преминал през редица професионални обучения, той оставя у клиентите си усещането за сигурност, опит и внимание към всеки детайл от сделката.

Въпреки, че през повечето време е отдаден да работи за клиентите, които са му гласували доверие, Теодор намира възможност и за редовни тренировки. Освен че му помага да разпусне, според него, спортът изгражда навици и дисциплина, които го правят още по-успешен в неговата работа.

Руми Карабинова

Експерт продажби и наеми

Руми е брокер с изключителен рейтинг и един от най-препоръчваните специалисти в областта на недвижимите имоти в Бургас. Тя владее умението да комуникира с клиентите си, влагайки голямо търпение и желание да постигне заложените цели. Солидният опит през годините в сделките с рускоговорящи клиенти, й помага и в настоящия момент да постига отлични резултати с тях. Руми е методичен и последователен човек. Тя ще ви отдели нужното внимание без да губи времето ви и със сигурност след като работите с нея, ще пожелаете да я препоръчате на своите близки.

Както е отдадена в работата си, по същия начин Руми е отговорна и грижовна към семейството си. Обича да ремонтира дома си и да приготвя храната вкъщи. Активно участва в различни инициативи за благотворителност и опазване на околната среда.