Модерни новопостроени къщи с гледка към Черно море и Стара планина.

Характеристики

Район:

Площ:

200

Вид имот:​

Къща

Етаж:​

2

Вид строителство:

Тухла

Изложение:​

Степен на завършеност:

Брой спални:

Година на строителство:​

2023

Състояние:​

Описание

МОДЕРАТО недвижими имоти предлага ексклузивно за продажба модерни новопостроени къщи с гледка към Черно море и Стара планина. Къщите са с отлична локация в района на с. Кошарица и в близост до Слънчев бряг.

Проектът е специално създаден, за да Ви осигури пълен уют и простор, от който имате нужда, както и да допринесе хармония и удовлетвореност, тайната на красивия живот и сладостта на пълноценната почивка. Тук Вие можете на възстановите своята творческа енергия и да получите вдъхновение, а вашето семейство и деца ще се чувстват щастливи.

Къщите са изградени с висококачествени материали и иновационни технологии за всякакви климатични условия. Разполагат със застроена площ (РЗП) 200 кв. ме. и самостоятелен двор от 400 кв.м. с място за паркиране. Имат панорамно остъкляване, което създава много стилен външен вид на фасадата и невероятно усещане на светлината и близост към природата. Широките секции на пълното и частично остъкляване на стените правят архитектурата на къщата впечатляваща и запомняща се.

Къщите са изградени от дървени конструкционни греди – премиум технология и една от най-сигурните в света. В производството им са използвани най-добрите сортове на дървесина, качествени и екологични материали, енергоефективни дограми и топлоизолация.

Разпределението е на две нива:

– Първият етаж /95 кв.м./ се състои от входно преддверие, просторна и светла дневна с кухненска зона и трапезария, тоалетна, спалня или кабинет, килер или гардероб.

– Втори етаж /105 кв.м./ има 3 спални (1 мастер-спалня с тераса), 2 бани с тоалетни. От терасата се разкрива невероятна морска гледка към Слънчев бряг и Свети Влас.

Имотите са в строеж и е възможно разсрочено плащане.
Оказваме съдействие за банково кредитиране при най-добри условия!
Ако търсите невероятен имот, който да отговаря на вашите високи стандарти за качество и комфорт, нашите луксозни новостроящи се къщи в с. Кошарица са идеалното решение за вас.

Свържете се с нас, за да се запознаете подробно с проекта и да направите първата стъпка към своята къща-мечта до морето.

Предимства

Цена

398 000 

Споделяне

Share on facebook
Share on telegram
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

За информация и оглед

МАРИНА КРАСОВСКАЯ

БРОКЕР НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Добавете тук текста на заглавието

Свържете се с нас